Selecteer een pagina

Zelf aan de slag met professionele machines

De locatie voor ambachtelijke cursussen in Amsterdam

Categorie

Nieuws

Auteur

Jennifer

Datum

13 sep, 2021
Mondkapjesplicht per 26 juni a.s. opgeheven

Vanaf zaterdag 26 juni 2021 komt de mondkapjesplicht in binnenruimtes te vervallen daar waar 1.5 meter afstand gehouden kan worden. Dit geldt voor de Openbare WerkPlaats en betekent dat cursisten, docenten en werkplekhuurders geen mondkapje of gezichtsmasker meer hoeven te dragen in ons pand.

Voorzichtigheid blijft geboden: houd de 1.5 meter afstand van anderen in acht, was regelmatig je handen, nies of hoest in je elleboog en kom niet naar de WerkPlaats als je symptomen hebt die wijzen op besmetting met COVID-19. Ook de looproutes die we hebben ingesteld blijven voorlopig van kracht.

Zie voor meer informatie de website van de Rijksoverheid.

Andere artikelen

Kerstsluiting 2020-2021

Ook dit jaar is de Openbare WerkPlaats 2 weken gesloten tijdens de kerstvakantie en wel met ingang van zaterdag 19 december 2020. Vanaf maandag maandag 4 januari is iedereen weer van harte welkom.

Corona (laatste info)

Mededeling in verband met de tijdelijke extra maatregelen m.b.t. COVID-19: Alle cursussen die al liepen zijn uitgesteld tot tenminste 9-2-2021.Cursussen die zouden starten in de periode 04-1 t/m 9-2-2021 worden verschoven (allen die het betreft krijgen daarvan...