Selecteer een pagina

Zelf aan de slag met professionele machines

De locatie voor ambachtelijke cursussen in Amsterdam

Welkom bij de Openbare Werkplaats

Ben je een professional, ontwerper, ambachtsman/vrouw of hobbyist? Dan kun je direct in onze WerkPlaats aan de slag! De Openbare WerkPlaats is dé plek voor iedereen die wil werken met hout, metaal en techniek, maar niet de beschikking heeft over de nodige ruimte en professionele machines of gereedschappen. Liever kijken dan lezen? Timmerman Koos heeft een korte film over ons gemaakt waarin duidelijk wordt wie wij zijn en wat wij bieden, maar we zijn ook op TV geweest:

Faciliteiten van de Openbare WerkPlaats

Naast professionele werkplekken, machines en gereedschap, hebben we een kantine, kleine winkel, mogelijkheid tot opslag, gratis WIFI en gratis parkeergelegenheid. Ook is er altijd iemand aanwezig om je vragen te beantwoorden, tips te geven of uit te leggen hoe een machine werkt. Ben je nieuwsgierig? Neem alvast een virtueel kijkje in de WerkPlaats.

 

Een werkplek huren

Je huurt een werkplek inclusief het gebruik van onze vaste machines per dag(deel). Reserveren kan telefonisch of per mail. Inschrijven doe je tijdens je eerste bezoek. Klik hier voor onze actuele prijzen. Ben je op zoek naar een werkruimte voor een langere periode? Dan is het huren van een eigen werk/atelierruimte misschien iets voor jou.

 

Liever (eerst) een cursus volgen?

Mis jij nog wat kennis, vaardigheden of zelfvertrouwen om zelfstandig aan de slag te gaan? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij de Openbare WerkPlaats kun je kiezen uit ruim 50 verschillende cursussen op het gebied van hout, metaal en techniek, in het Nederlands én Engels.

 

Meer informatie en reserveren?

De Openbare WerkPlaats is een initiatief van Remco van der Vecht en Stijn van den Ende.

De WerkPlaats is 6 dagen per week (ma t/m za), van 9:00 t/m 17:00 geopend. Je vindt ons op Cruquiusweg 78 in Amsterdam.

Bel (020) 468 0581 of mail info@openbarewerkplaats.nl

Klik hier voor de routebeschrijving.