Selecteer een pagina

Zelf aan de slag met professionele machines

De locatie voor ambachtelijke cursussen in Amsterdam

Werkruimte

Je kunt bij de Openbare Werkplaats ook een eigen afgesloten werk-/atelierruimte huren, binnen de ring A10 en met gratis parkeergelegenheid als je aan het werk bent. We hebben 3 maten: 30, 40 en 55m2 (allen met half werken & half opslag), voor respectievelijk 315,-, 420,- en 610,- per maand.

Elke ruimte bestaat uit een afsluitbaar deel van op de begane grond, met verlichting en elektra aansluitingen (16A 220V en 380V) en een zolder/opslag van iets kleinere afmetingen. De eigen ruimte is 24/7 toegankelijk. Deze units worden aangeboden exclusief elektra (25ct per kWh) en exclusief het gebruik van de machines in de Openbare WerkPlaats.

De ruimtes worden alleen aangeboden inclusief afkoop van het gebruik van 1 werkplek in de WerkPlaats (ruimte & machinegebruik) voor 400,- per maand (alle prijzen zijn ex. BTW). Je kunt de eigen werkruimte grotendeels naar wens inrichten, afhankelijk van de gebruiksperiode (vanaf 3 maanden).

Ons doel is om vooral (startende) vakmensen en creatieven een eigen plek te bieden, die een meerwaarde zien in het gebruik van die eigen ruimte in combinatie met het gebruik van de faciliteiten van de Openbare WerkPlaats. Neem voor details contact op met ons.

Je kan natuurlijk ook bij ons beginnen met de huur van een werkbank per dagdeel of meervoud daarvan en als de klussen in grootte en/of regelmaat toenemen, overgaan op een ‘eigen’ werkruimte. Een tussenoplossing voor klussen die een week tot een maand duren, is om een ‘eigen’ ruimte in de werkplaats te huren: Kijk bij ‘Werkbank‘ voor meer informatie.