Selecteer een pagina

Zelf aan de slag met professionele machines

De locatie voor ambachtelijke cursussen in Amsterdam

Werkruimte

Je kunt bij de Openbare WerkPlaats ook een eigen afgesloten werk-/atelierruimte huren, binnen de ring A10 en met gratis parkeergelegenheid als je aan het werk bent. We hebben ruimtes van 20 t/m 55m2. Beschikbaarheid is beperkt.
 

Elke ruimte bestaat uit een afsluitbaar deel van op de begane grond, met verlichting en elektra aansluitingen (16A, 220V en 380V) en een opslag van gelijke grootte op zolder. Er zijn geen verwarming, water en riolering aanwezig. De eigen werkruimte is 24/7 toegankelijk. Deze units worden aangeboden exclusief elektra en exclusief het gebruik van de machines in de Openbare WerkPlaats.

De ruimtes worden alleen aangeboden inclusief verplichte afkoop van het gebruik van 1 werkplek in de WerkPlaats (ruimte & machinegebruik), voor de prijs hiervoor zie ‘Huurprijzen eigen werkruimte’.  Je kunt de eigen werkruimte grotendeels naar wens inrichten, afhankelijk van de gebruiksperiode (vanaf 3 maanden).

Ons doel is om vooral (startende) vakmensen en creatieven een eigen plek te bieden, die een meerwaarde zien in het gebruik van die eigen ruimte in combinatie met het gebruik van de faciliteiten van de Openbare WerkPlaats. Neem voor details contact op met ons.

Je kan natuurlijk ook bij ons beginnen met de huur van een werkbank per dagdeel of meervoud daarvan en als de klussen in grootte en/of regelmaat toenemen, overgaan op een ‘eigen’ werkruimte. Een tussenoplossing voor klussen die een week tot een maand duren, is om een ‘eigen’ ruimte in de werkplaats te huren: Kijk bij ‘Werkbank‘ voor meer informatie.