Selecteer een pagina

Zelf aan de slag met professionele machines

De locatie voor ambachtelijke cursussen in Amsterdam

Werkbank

Alles begint met een eigen tijdelijke werkplek. In dit geval een werkbank in een gemeenschappelijke ruimte, voldoende groot om aan het eigen werkstuk te werken. Het soort en de grootte van die plek is afhankelijk van waar je aan werkt en bepalen we in overleg. Je kunt altijd gebruik maken van zowel de hout- als metaalbewerkingsfaciliteiten (liefst niet tegelijkertijd, want dan moeten we 2 werkplekken berekenen).

Hoeveel het huren van een werkbank kost, vind je op de pagina met prijsinformatie.

 

Reserveer een werkplek

We hebben verschillende soorten en maten werkbanken beschikbaar. Vul het formulier in wanneer en in welke afdeling je (met name) aan de slag wil, tezamen met grootte van je werkplek en natuurlijk het aantal dagdelen. We willen ook graag weten welke machine(s) je voornamelijk wil gaan gebruiken.

Werkruimte

Als je op zoek bent naar een eigen afsluitbare werkruimte voor langere tijd, hebben wij die hier ook. Een tussenoplossing voor klussen die een week tot een maand duren, is om een ‘eigen’ ruimte in de werkplaats te huren: Voor 1 week betaal je 425,- voor 2 weken 800,- voor 3 weken 1150,- en voor 4 weken 1500,- dit is ex. BTW en intensief gebruik van de machines. Het gaat in op de dag dat je begint, je kan alleen maar aan het werk tijdens openingstijden en je betaald een week vooruit. Wanneer je een dag langer huurt kost dat 100,- per dag extra. Heb je wel een grotere klus, maar kan je niet elke dag bij ons aan de slag? Dan kan je een tegoed kopen (onze ‘Kraskaart’), waar we dan elke keer de kosten aftrekken die je die dag hebt gemaakt. Je betaald weliswaar vooraf, maar krijgt wel 10% korting.